Nybygg og prosjektering

Våre prosjektledere har lang erfaring fra større byggeprosjekt.

Nybygg og prosjektering

Prosjektering

Elpros innehar kompetanse og kunnskap til selv å ivareta prosjektering i forbindelse med gjennomføring av totalentrepriser og lignende. Våre ansatte har erfaring fra prosjektering av alt fra skoler, kjøpesenter og næringsbygg.  Ved større totalentrepriser prosjekterer vi også i 3D dersom vi finner dette mest hensiktsmessig. Selskapet innehar sentral godkjenning som prosjekterende i tiltaksklasse 2 og utførende tiltaksklasse 3.

Vi bistår også med rådgivings-/prosjekteringsoppdrag innenfor alle typer elektrotekniske anlegg. Videre bistår vi i alle planfaser fra skisseprosjekt til ferdig prosjektert anlegg, samt utarbeidelse av funksjons og detaljbeskrivelser (se våre autorisasjoner).

Nybygg

Elpros gjennomfører bygging av alle typer næringsbygg og vi har fokus på å imøtekomme både hovedentreprenør og byggherre mht. fremdrift i våre prosjekter.

Vi i Elpros har lang erfaring med prosjektering og bygging, og har gjennom tidligere arbeidsforhold ledet en rekke større byggeprosjekt, og noen av de prosjektene vi har ledet er:

  • Ombygging og nybygg A,S,O og F ved Steinkjer VGS BT 1 (6.300m2)
  • Nytt parkeringsbygg Oslo lufthavn (60.000m2)
  • OBS! Steinkjer (6.000m2)
  • Moldegård Storsenter, Nytt kjøpesenter i Molde (25.000m2)
  • Byåsen barneskole, ny barneskole i Trondheim (8.000m2)

TA KONTAKT!

Roger Haug

Mobil: 466 80 300

E-post: roger.haug@elpros.no