Send oss en forespørsel

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeider innenfor elektro-faget. Er du, eller har du ambisjoner om å bli montør, serviceteknikere, servicekoordinator eller prosjektleder, så er du velkommen til å sende oss en CV og noen ord om deg selv. Vi behandler alle henvendelser konfidensielt.

Elpros AS
Elpros AS er en elektroentreprenør med solid økonomi, sunn vekst og godt arbeidsmiljø, og vi er et trygt firma med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Siden oppstarten i 2013 har selskapet hatt en jevn og positiv utvikling med flere spennende oppdrag. Sommeren 2019 flyttet vi inn i eget nytt på bygg på Nordsileiret i Steinkjer, hvor vi har etablert egnede kontor- og lagerlokaler.

Vi er på utkikk etter flere elektrikere

Hos oss i Elpros har vi siden starten hatt jevn og god ordretilgang, og selskapet har i dag en solid økonomi. Vi er et relativt ungt firma med få ansatte, og som ansatt hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet. Bedriften verdsetter deg som ansatt og vi er innforstått med at du har et liv utenfor jobben. Vi legger derfor opp til mest mulig fleksibilitet i arbeidsforhold og vi tilpasser hverdagen i størst mulig grad etter dine ønsker og egenskaper. Videre har vi meget gode pensjons- og forsikrings-ordninger som gir trygghet for både deg og din familie. Vi ønsker at de ansatte skal føle eierskap til egen arbeidsplass. Er du faglig dyktig, effektiv, og er et godt forbilde for øvrige ansatte, vil du på sikt få anledning til å bli medeier i selskapet, for således å være med på å ta del i selskapets resultater.

Arbeidsoppgaver

  • Varierte arbeidsoppgaver innen prosjekt og service, heriblant nye boliger, serviceoppdrag og feilsøking

Ønskede egenskaper

  • Yrkesstolthet, serviceinnstilt, selvstendig og pålitelig

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som elektriker gruppe L og minimum 3 års erfaring som montør
  • Førerkort bil kl. B (gjerne BE), og behersker norsk flytende muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

  • Firmabil og konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Fremtidig mulighet for medeierskap i selskapet

Søknad

Søknad og CV sendes til firmapost@elpros.no.

Ta en titt på dine fremtidige kollegaer, eller ta kontakt med styreleder Roger Haug på roger.haug@elpros.no / 466 80 300 for mer informasjon.

Konfidensialitet

Alle henvendelser og eventuelle søknader blir behandlet konfidensielt.