Serviceoppdrag elektro

Vi tar på oss alle former for oppdrag og nøl ikke med å ta kontakt.

Serviceoppdrag elektro

Elektrikere i Elpros har lang og bred erfaring med utførelse av serviceoppdrag

En av våre elektrikere kan som oftest stille opp på kort varsel. Alle våre serviceelektrikere har god erfaring innen slike oppdrag og utfører de fleste jobber. Vi garanterer topp kvalitet på alle oppdrag uavhengig av størrelse.  Arbeidet faktureres etter medgått tidsforbruk og levert materiell. På større oppdrag gir vi gjerne et fastpristilbud i forkant.

Hvilke elektro-relaterte serviceoppdrag utfører våre elektrikere?

Vi utfører alle serviceoppdrag relatert til det elektriske anlegget og dette kan være alt fra feilsøking og flytting av en stikkontakt til større installasjoner.  Ingen oppdrag er for små eller for store, så det er bare å ta kontakt.

Fastelektriker

Dersom du har regelmessig hjelp fra elektriker, så prøver vi å sørge for at du får samme montør som sist, dersom det er dette du ønsker.

Gratis tilbudsbefaring

Så fremt det ikke er kun enkle ting, så kommer vi gjerne på en og uforpliktende befaring. Ta kontakt eller kom innom vårt kontor i Jæktskippergata 17 for en hyggelig prat.

Tilstandsbefaring

Vi anbefaler alltid våre kunder å sjekke det elektriske anlegget jevnlig, for å forebygge feil. Hos Elpros tilbys det rimelige og effektive kontroller, gjennom el.sjekk med fast pris. Ta gjerne en titt på denne sjekklisten for en liten egenvurdering av tilstanden på det elektriske anlegget i egen bolig.

Rehabilitering

Elpros har god erfaring innen rehabilitering av elektrisk anlegg, vi har rehabilitert en rekke eneboliger, og kan tilby en tilstandsbefaring og komme med forslag til utbedringer eller oppgraderinger. Vi foretar gjerne befaring med påfølgende tilbud. Dersom du har et større oppdrag så kan vi tilby dette utført som en rammeavtale med gode rabatter på både timer og materiell.

Ta kontakt!

Roger Haug

Mobil: 466 80 300

E-post: roger.haug@elpros.no

Send oss en forespørsel

Ta kontakt direkte og send oss en utforpliktende forespørsel.

Fyll ut skjema »