Send oss en forespørsel

Din elektriker

Elpros AS er et elektrikerfirma/elektroentreprenør med kontorsted i Steinkjer. I tillegg til tradisjonelle elektriker-tjenester i bolig, landbruk og næring, er vår spisskompetanse innenfor planlegging og prosjektering. Vier også sertifisert innenfor elsjekk/elkontroll og termografering, samt service og årskontroll på brannalarmanlegg i landbruket. Elpros har i hovedsak sine oppdrag innenfor kommunene Steinkjer, Verdal, Levanger, Inderøy, Snåsa og Flatanger.

Din elektriker

VÅR HISTORIE

Elpros AS ble høsten 2013 etabler under navnet “Elektro Prosjekt AS”, men endret senere navn, og ble våren 2016 til dagens selskap Elpros AS. I starten drev selskapet med rene konsulent, rådgiving- og prosjekteringsoppdrag, men etter hvert ble driften dreid over til installasjonsvirksomhet. Etter 8 år med organisk vekst er Elpros nå en synlig lokal aktør innenfor elektrofaget. Selskapet eies i hovedsak av brødrene Roger Haug og Jan Inge Haug, men målsetning på sikt er er at de fleste ansatte skal ha eierinteresser og således ta del i selskapets økonomiske resultater. Våren 2020 ble det i søsterselskapet etablert en egen utleievirksomhet (www.elputleie.no) som i hovedsak fokuserer på byggestrøm. Ytterligere nøkkel-opplysninger om Elpros kan finnes på proff.no.


VÅR VISJON

Vår visjon er å være en elektriker “til avtalt tid og pris”. Det er ikke alltid mulig å tilfredsstille alle kunder og heller ikke bestandig mulig å komme til ønsket tidspunkt, men har vi først gjort en avtale så legger vi stor prestisje i at denne skal bli opprettholdt fra vår side – derfor vår visjon “til avtalt tid og pris”.


VÅRE ANSATTE

Elpros ønsker å være en kompetansebedrift med dyktige elektrikere, hvor de ansatte er våre nøkkelressurser, og vi i Elpros setter fokus på kurs, opplæring og etterutdanning av de ansatte. Se oversikt over samtlige ansatte i Elpros AS for nærmere informasjon.


Les mer i sosiale medier: