Send oss en forespørsel

Din elektriker

Elpros AS er et elektrikerfirma/elektroentreprenør med kontorsted i Steinkjer. I tillegg til tradisjonelle elektriker-tjenester i bolig, landbruk og næring, er vår spisskompetanse innenfor elsjekk/elkontroll og termografering, planlegging og prosjektering, samt service og årskontroll på brannalarmanlegg i landbruket. Elpros har i hovedsak sine oppdrag innenfor kommunene Steinkjer, Verdal, Levanger, Inderøy, Snåsa og Flatanger.

Din elektriker

VÅRE ANSATTE

Elpros ønsker å være en kompetansebedrift med dyktige elektrikere, hvor de ansatte er våre nøkkelressurser, og vi i Elpros setter fokus på kurs, opplæring og etterutdanning av de ansatte. Selskapet er organisert med en flat struktur, hvor det er kort vei fra montør til beslutningstaker. Se oversikt over samtlige ansatte i Elpros AS for nærmere informasjon.


VÅR HISTORIE

Elpros AS ble høsten 2013 etabler under navnet “Elektro Prosjekt AS”, men endret senere navn og ble våren 2016 fusjonert til dagens selskap Elpros AS. I starten drev selskapet med rene konsulent, rådgiving- og prosjekteringsoppdrag, men etter hvert ble driften dreid over til i hovedsak installasjonsvirksomhet. Selskapet eies i hovedsak av brødrene Roger Haug og Jan Inge Haug, men vår målsetning er at de fleste av våre ansatte på sikt skal ha eierinteresser i selskapet. Ytterligere nøkkel-opplysninger om selskapet på proff.no.


VÅR VISJON

Vår visjon er å være en elektriker “til avtalt tid og pris”. Det er ikke alltid mulig å tilfredsstille alle kunder og heller ikke bestandig mulig å komme til ønsket tidspunkt, men har vi først gjort en avtale så legger vi stor prestisje i at denne skal bli opprettholdt fra vår side – derfor vår visjon “til avtalt tid og pris”.


Les mer i sosiale medier: