Send oss en forespørsel

Elkontroll landbruk

Feil i det elektriske anlegget eller feil bruk av teknisk utstyr har forårsaket mange brannkatastrofer de siste årene, og det er viktig å etterse og vedlikeholde det elektriske anlegget i driftsbygninger for å redusere faren for brann.

Vi utfører elsjekk/elkontroll med termografering i både bolig, næring og driftsbygninger/landbruk. Ønsker du å være trygg på at det elektriske anlegg er i orden i din bolig/driftsbygning, så kan det være greit at du lar en elektriker bruke noen timer på gjennomgang av sikringsskap, inntak, ledninger, koblinger og utstyr.

I tillegg til å kontrollere brannsikkerhet, ser vi spesielt etter varmegang og farlige koblinger. De fleste forsikringsselskap er positive til en omfattende el-sjekk og mange av disse selskapene gir både gode rabatter og tilskudd (sjekk din forsikring).

Kontroll-punktene i sjekken bygger på statistikk over punkter i det elektriske anlegget som oftest forårsaker brann og personskader. Sjekken sikrer hjem og verdier, og gir deg en tryggere hverdag.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi kontrollere at ditt elektriske er i orden, utbedre feil, øke kapasiteten på det elektriske anlegget, installere strømsparende styringssystemer og mye mer!

Sjekkliste ved elkontroll

  • Elektrisk utstyr
  • Sikringsskap
  • Jording
  • Samtale med tips og råd
Ta kontakt!

Ta kontakt!

Jan Inge Haug

Mobil: 957 22 280

E-post: jan.inge.haug@elpros.no