Elektriker Inderøy

Har du behov for elektriker til et lite serviceoppdrag på Inderøy, skal pusse opp eller har et byggeprosjekt kan du ta kontakt med oss i Elpros AS. Vi har flere elektrikere som gjennom tidligere yrkesforhold har lang fartstid som elektrikere i Inderøy og Mosvik. De har velutstyrte servicebiler og er klare for å gjennomføre rasjonelle og effektive oppdrag.

Våre elektrikere kan utfører de fleste oppdrag innen elektrikerarbeid, svakstrøm, brannalarmanlegg og elkontroll. Vi i Elpros ønsker å levere høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at du som elektriker-kunde i Inderøy skal bli 100% fornøyd.

Brannvarsling Inderøy

Dersom du er landbrukskunde og har behov for årskontroll, service eller utvidelse av eksisterende anlegg kan du lese nærmere om dette på vår side Brannvarsling landbruk. Vi leverer brannvarslingsanlegg til både privat, landbruk og bedrift, og vi tilbyr vi tilbyr både kablede og trådløse anlegg, samt aspirasjonsanlegg for driftsbygninger. 

Brannforebyggende elkontroll/el-sjekk i Inderøy

Ved en (el-sjekk) vil en av våre sertifiserte kontrollører gjennomføre en stikkprøvekontroll av ditt elektriske anlegg, og de ser på anleggets forfatning, heriblant stikkontakter, lamper, brytere, sikringsskap og andre sentrale komponenter i det elektriske anlegg. Kontrollen er et viktig tiltak for å sjekke om anlegget ditt er i forskriftsmessig god forfatning. Hvis vår kontrollør avdekker feil, mangler og utstyr som har behov for utbedring, vil dette fremgå av vår rapport. Du kan lese mer el-sjekk i bolig og hytte på denne siden.