Byggestrøm


Elektriker til avtalt tid og pris

Elpros_Elektriker_Steinkjer

BYGGESTRØM


Byggestrømskap er et midlertidig anlegg som benyttes av utbygger/ entreprenør/arrangør som en provisorisk løsning for uttak av strøm fra netteier i en bygge-/anleggsperiode eller ved et enkeltstående arrangement.

 

ELPROS kan levere slike byggestrømsskap og provisoriske el.anlegg med både uttak og strømmålere. Vi kan også bistå med trafoer, provisorisk belysning, dataanlegg, planlegging, rigging, drift og vedlikehold.


Vi både har og skaffer skap i forskjellige størrelser for å dekke ditt behov, uansett om du er en privat eller profesjonell aktør.


  • Byggestrøm

Byggestrømsskap for privat og næring

 

  • Anleggsbelysning

Vi hjelper deg med en tilpasset belysningsløsning

 

  • Arrangement

Provisorisk lys, varme, strøm og dataanlegg

 

  • Drift og vedlikehold

Vi drifter provisoriske lys, varme, strøm og dataanlegg levert av andre firma

Byggestrømsskap - provisorisk elanlegg - Elektriker Steinkjer-namdalseid-inderøy-snåsa-verdal

HVORFOR VELGE OSS


Når man etablerer et byggestrømsanlegg eller provisorisk el.anlegg i forbindelse med byggeprosjekt eller arrangement er man avhengig av at anlegget fungerer optimalt og at sannsynligheten for driftsstans minimaliserer. I enkelte tilfeller kan en strømsvikt under et arrangement eller en stopp i et byggeprosjekt få store øknonomiske konsekvenser. Vi i Elpros er bevisst på dette og har fokus på å gi god oppfølging og support når vi leverer komplette løsninger i forbindelse med denne type anlegg.


Ønsker du å få lavest mulig kostnader på det provisoriske anlegget er nøkkelen planlegging i god tid.

Ta kontakt med Elpros så hjelper vi deg med dette!

ELPROS AS  -  Org.nr. 916 753 616  -  Jæktskippergata 17, 7725 Steinkjer  -  466 80 300 - Elektriker til avtalt tid og pris  -  Steinkjer, Verdal, Inderøy, Snåsa, Verran